ENDELIG KAN JEG FORTELLE DET!

IMG_1968Endelig kan jeg fortelle det!

Jeg har to store prosjekter gående denne høsten (og jaggu dukket det ikke opp et tredje her om dagen også). Det er utrolig kjedelig at alt må være så hemmelig, og jeg har klødd i fingrene etter å dele det med dere. Jeg er helt i overekstase over at jeg endelig kan fortelle dere om det nå.

Jeg har i samarbeid med det norske kashmir merket Kashmina designet en mini kolleksjon. Kolleksjonen består av tre plagg i 100 prosent kashmirull. En fotsid hettejakke, en perlestrikket genser, og en fotsid kjole med ermer på hoftene, hver med detaljer, klassiske silhuetter og elementer, som gjør at disse blir evige skatter i garderoben.

Det har vært utrolig spennende å få være med i et designsamarbeid, og det har vært både lærerikt og spennende å være med gjennom hele prosessen. Alt fra design til å velge ut tykkelse, snitt, farger og kvalitet. Det er mye som skal klaffe, og en genser er ikke bare en genser. Jeg visste med en gang hvilke type plagg jeg hadde lyst til å få inn i kolleksjonen, men de skal gjennom ganske mange prosesser før man kan si seg fornøyd med det endelige resultatet. Der er vi nå -og mer enn fornøyde!

I løpet av årene har jeg forstått at det er den gode basegarderoben i topp kvalitet man bruker år etter år. Plaggene skal være behagelig på, men samtidig delikate. Derfor er dette en kolleksjon jeg virkelig brenner for. Vi har hatt fokus på å lage tre fine plagg, som kan appellere til jenter i alle aldre. Jeg vet at disse passer like fint til moren min som til meg. Klassiske plagg, men med detaljer som gjør det lille ekstra. De kan styles forskjellig, og brukes både til hverdag og i penere anledninger. Jeg håper virkelig dere liker kolleksjonen like godt som meg!

Kashmina by Line Langmo skal selges på kashmina.no og i egen Pop-up shop på Aker brygge (i Mardou&Deans gamle lokaler).

Kolleksjonen lanseres i november, så stay tuned.