BABY ON BOARD

Jeg har fått flere spørsmål om jeg ikke kan dele litt mer fra hus og hjem. Mange savner også oppskriftene som jeg var flink til å legge ut tidligere (jeg skal ta meg selv i nakken, og lover at jeg skal bli flinkere her).

Babygym Babygym1 Babygym2Babygym4

Det er en veldig naturlig overgang å dele litt flere interiørtips her på bloggen nå som vi har fått et nytt tilskudd i familien. Jeg kommer til å holde meg litt mer hjemme enn jeg har gjort tidligere, og har allerede begynt å se nye løsninger og småendringer jeg har lyst til å gjøre i hjemmet. Første prioritering er barnerommet, og det meste begynner å komme på plass selv om vi venter på ny seng. I første omgang har lillemann fått seg ny babygym, og et nytt teppe (det er ikke alt rosa han kan arve av storesøster).

Jeg må si jeg er storfornøyd med babygymmen av tre fra Moulin Roty der man kan henge på det man ønsker av leker og kosedyr. Ikke bare er den pen og se på, men lillemann elsker å ligge på teppet å følge med. Her står babylekene fremme hele tiden, og for meg er det derfor enda viktigere at det sklir inn i interiøret. Jeg ønsker et barnevennlig hjem, men estetikeren i meg vil også ha det stilfult.

Babygymmen og lekene er fra Sprell.no