One smoothie a day!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kan med hånden på hjertet si at smoothie er det aller beste jeg vet, og jeg lager det så ofte jeg bare kan i alle forskjellige former og farger. Jeg tørr ikke tenke på hvor mye penger jeg har brukt på smoothieexchange og andre smoothiesjapper opp gjennom (hjælp!!). Jeg vil tipse dere om en super digg nyhet i butikkene som gjør smoothie hverdagen litt enklere. En superduper-mix fra Eldorado.

Den inneholder:

*spinat

*mandarin

*ingefær

*banan

*grønnkål

Med andre ord er den megasunn, akkurat sånn jeg liker det! Jeg adder som regel litt soyamelk og eplejuice som veske, og hvis jeg føler meg i det ekstra sunne hjørnet så adder jeg kokosvann. I denne puttet jeg også oppi mango og havregryn + gojibær juice som gir det lille ekstra! Perfekt for frokost eller lunsj.

 

Topping må jo også alltid til, hvertfall til frokost. Her varierer jeg med alt fra granola, kokos, bær, chiafrø, gojibær osv. Ingenting stopper deg her syns jeg. Om jeg har lyst på noe sukker så adder jeg peanøttsmør og kakaonibs! NAM!