PÅ TV

Denne uken kom programmet «bli ny på 100 min» på skjermen. Det begynner å bli en stund siden vi spilte det inn, men jeg var så inne i det at det føles som om det var i går. Mye har skjedd siden den tid, og jeg har rukket å både være gravid og å få en liten baby.

Programmet vises på tv2 livsstil hver kveld kl 20.30. Det er både rart og litt morsomt å se seg selv på skjermen, og jeg skal ikke legge skjul på at man selv er sin største kritiker. Jeg regner med at dere seere fokuserer mest på deltakerene, og synes det er morsomt å se forvandlingen de gikk gjennom. For meg er det utrolig morsomt å se det igjen. De ble alle så fine!

Det er mye fokus på bra basegarderobe i programmet, og jeg følte meg litt som et levende eksempel på det i dag. Med en basic svart bukse fra By TiMo og basic favoritt tskjorte fra Elle&il så kan dette antrekket varieres i det uendelige. Jeg gjentar meg selv -det kan pyntes opp, og brukes både til hverdags og til fest. En liten klisje, men så sant! Jeg leverte i barnehagen i flate sneakers og svart skinnjakke, og dro på venninnelunch med halvhøye hæler og leopardjakke.