Når mor er ei jåle..

getfileattachment-1

Høsten kryper på med grå dager som i praksis betyr innevær for mini og meg. Noen dager sover han timer i strekk midt på dagen og da hender det at mor ender foran macen og innom en og annen nettside som selger ting og klær til barn. Egentlig har jeg et ønske om ikke å kjøpe så mye, for man kan virkelig klare seg med det nødvendigste og heller vaske klærne ofte. Men så er det jo litt stas også å finne fine plagg og ting i god kvalitet. Som for eksempel dette utvalget. Jeg vil gjerne kjøpe enkle plagg som er myke og gode, og som kan brukes på repeat til de blir slitt. Her er altså et utvalg som står på ønskelisten (min) til mini før høsten og vinteren kommer for fult. Men før den tid skal det prioriteres å få en tripp trapp stol i hus.

Genser og bukse i kasjmir fra H&M. Strikket hettejakke fra Etsy. Smekke fra Pippi. Vinterlue fra Mini Rodini. Sekk fra Fjellreven. Varme og altfor dyre(!!) sko fra Ugg.

Lagre

Lagre