Endelig høst i luften 


Noen bilder fra gårsdagens trilletur som vi rakk å få med oss før været snudde og restene av orkanen Karl kom og hilste på. Jeg nyter at luften er friskere og at gradene har sunket noe. Er også veldig glad for at jeg bor rett ved så fine trilleområder, at jeg enkelt kan se sjøen hver dag. Tur med vogn er min eneste form for trening for tiden, så krysser fingrene for mange fine høstdager fremover. Beste turværet! Mini holder seg varm under lett dundyne og swaddle fra Aden + Anais, liten ullue, bonullsdress og ullsokker. Snart er det vel kun ull som gjelder. Jeg er ganske overrasket over hvor dyrt ullplagg til barn er. Over to hundre kroner for en strømpebukse! Godt materialet er selvrensende og slitesterkt, for så få det bli med anvendelige plagg i nøytrale farger. Nok babytøyprat for denne gang. 

I morgen skal vi feire en god venninne som blir 40 med bursdagslunsj. Endelig en voksenaktivitet på agendaen. Gleder meg!