BOOTS where made for walking

boots-2

untitled

Og vipps så var man kommet til den tiden på året hvor man skal finne det aller vanskeligste jeg vet å kjøpe. Nemlig vinter sko. Boots er for meg et must, men ikke hvilke som helst. Har enda tilgode å finne det perfekte par, så jeg fortsetter jakten også i år. Et par som ikke ødelegger alle antrekk og får føttene dine til å se ut som klumper.

Spørsmålet er om man skal gå for sorte (som vanlig) eller om jeg skal være litt gærn i år? Vanskelig dette her. I tillegg leter jeg etter de perfekte glitterbootsene, har ikke helt lykkes enda! Tar imot tips med glede! Har hvertfall funnet frem mine favoritter her.

Nr 1. fra Zign Studio, Nr 2. fra Tiger of Sweden, Nr 3. fra Vagabond, Nr 4. fra Aquazurra, Nr 5. fra Isabel Marant, Nr 6. fra Acne Studios.