Model mania

Processed with VSCO with t1 preset

Endelig kan jeg bruke genseren min fra Kjøtt og blod som det står Cindy på. Fikk den i sommer, men da gikk den ikke over magen, nei. Eller jo, men det så veldig dumt ut. Det er noe rart med å være gravid og å prøve å være veldig hipp. Akkurat som jeg synes det var litt rart å leve meg veldig inn i Skam når jeg satt der meg kul på magen dobbelt så gammel som målgruppen. Men tilbake til genseren.. Den er ikke veldedig på noen måte, men ettersom det er oktober og rosa sløyfe-tid har jeg tenkt at jeg skal kle meg i mine to rosa gensere hyppigere enn til vanlig. Jeg liker rosa og rosa er ekstra fint i oktober. Sånn ellers skulle jeg gjerne hatt en lik genser fra samme merke i hvit som det stod Claudia på. Den er også fin. På 90-tallet var jeg nemlig obsessed med supermodeller. Kate, Naomi, Claudia, Christy, Helena, Linda, Cindy, Carla med flere. Jeg kjøpte Vogue for alle lommepengene mine og så religiøst på CNN Style med Elsa Klensch, MTV Style og fikk aldri nok av George Michales Freedom– og Too Funky-videoer. Modellefeberen har lagt seg heldigvis, jeg engasjerer meg ikke like mye i Cara, Gigi, Kendall, Bella og co. Det er de gamle 90s supemodellene som fremdeles gjelder for meg. Og med det bærer jeg stolt min nye tyggisfargede hyllest til Cindy.

Lagre