Day off

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En aldri så liten mini høstferie førte til en skikkelig kvalitets-dag for meg og min bedre halvdel. Vi brukte dagen til å spise oss gjennom Oslo. Var først på Crepes de Mari på Grunerløkka, og det er den beste matopplevelsen jeg har hatt på veldig lenge! FY søren så digg! De har både glutenfrie og vanlige crepe, salte eller søte. Jeg spiste en med pestokylling og avokado, men må ærlig innrømme jeg angrer litt på at jeg ikke kjørte en med Nutella, bær og karamelliserte valnøtter. NAM! Anbefales på det aller sterkeste. I tillegg har de mange forskjellig juicer og og organiske limonader som virkelig setter prikken over ién for meg!

Luksus med noen fridager sånn midt i uken, men må si det gjorde seg også!

Helgen byr på tur til Bergen, og det skal bli veldig fint, og litt rart på samme tid. Føles fortsatt litt som Bergen er mitt hjem, og det skal bli herlig med et gjensyn!