STRIKK ET ORANSJE SKJERF

Oransjeskjerf Oransjeskjerf3 Oransjeskjerf2

Strikk et oransje skjerf! Gled en som gruer seg til jul heter Kirkens Bymisjons kampanje om å vise solidaritet og medmenneskelighet til de som har det litt tøffere enn de fleste i tiden frem mot jul (du kan lese mer om det HER).

Som stolt ambassadør vil jeg oppfordre så mange som mulig å strikke oransje skjerf. Jeg er i gang med mitt tredje skjerf, og oppskriften på det første jeg strikket finner du HER. Flere oppskrifter på andre skjerf kommer. Skjerfene skal (helst ikke) brukes før den 1 november da startskuddet går. Da håper jeg å se så mange som mulig ikledd oransje skjerf for å vise sin støtte 🙂

Del budskapet og bilder på alle sosiale medier du bruker, og hashtagg gjerne med  #kirkensbymisjon #oransjeskjerf #gledensomgruersegtiljul.

Hjelp oss å skape et varmere samfunn- strikk årets viktigste skjerf!