Søstrene sisters

10/07/2016 Mary Kate Olsen is spotted out in Tribeca New York this afternoon.The 30 year old stepped out of the Greenwich hotel and made her way to an awaiting car appearing to enjoy the beautiful NYC temps today. The self-styled fashion designer wore a long red coat over black trousers and black sandals. Finishing off her look, the fashionista chose a pair of oval mirror sunglasses. Please byline:TheImageDirect.com

www.acepixs.com October 5 2016, New York City Ashley Olsen wears all black as she leaves a downtown hotel on October 5 2016 in New York City By Line: Curtis Means/ACE Pictures ACE Pictures Inc Tel: 6467670430 Email: infoacepixs.com www.acepixs.com

Har ikke så mye på hjertet rundt dette annet enn at jeg plutselig har lyst på noe rødt. Og marineblått. Sistnevnte har jeg en del av, men rødt er jeg ikke særlig flink til å bruke, annet enn dyprød neglelakk. Skal suge litt på den stilkaramellen og se om ikke jeg bare hopper i det og kler meg i noe rødt denne høsten. Marineblått og svart er en sikker og kjær kombo jeg aldri blir lei. Med noen gullsmykker attåt er det fort gjort å føle seg fin!

Foto: Mary-Kate, Ashley og Elisabeth Olsen via Bulls

Lagre

Lagre

Lagre