STRIKKEBOK

Det er vel ingen hemmelighet mer. Så her kommer noen få behind the scenes bilder fra strikkeboken som er under produksjon. Jeg gleder meg så voldsomt mye til å vise dere resultatet, og å dele resten av oppskriftene med dere. Det er så mange nye og fine! Jeg har fått voldomt mange mail av folk som ønsker oppskriften på den rosa genseren med flette, og jeg lover, den kommer i boken.

Jeg har dessverre ingen eksakt utgivelsesdato, men skal oppdatere dere fortløpende så snart jeg vet mer. Vi tjuvstartet med noen bilder her om dagen, og i tillegg til disse genserene som dere kanskje kjenner til allerede kommer det ca 15-20 oppskrifter til.

I mellomtiden så håper jeg at jeg kan oppfordre dere til å strikke orange skjerf! I dag er det akkurat en uke til 1 november.

Del gjerne budskapet og bilder på sosiale medier, og hashtagg gjerne med  #kirkensbymisjon #oransjeskjerf #gledensomgruersegtiljul.

Oppskriften finner du HER.