Halloween forberedelser

Er du som meg litt over middels opptatt av å feire det som kan feires så skal du helt sikkert gjøre noe gøy i forhold til halloween. Her i huset begynner vi å tenke på halloween ganske tidlig rett, og det er rett og slett at jeg vet av erfaring at det er fler og fler som synes det er en morsom dag og både kostymer og effekter blir fort utsolgt. Med en 3 åring i hus er jeg spesielt opptatt av at dette ikke skal være en skummel dag (okay, litt skummelt blir det), men også en morsom dag der vi kan kle oss ut og ha det gøy. Vi skal bake muffins, pynte og kanskje lage noen skumle retter. I helgen skal vi til fjells med flere barn så jeg har rett og slett tenkt å ta med meg alle de morsomme tingene jeg har anskaffet meg fra Sprell.no, og lage en liten halloween fest for barna.