Afternoon tea med Stokke

Forrige uke fikk vi komme på staselig afternoon tea på toppen av Grand Hotell for å feire at det er solgt over 10 millioner av Stokkes tripp trapp-stol verden over. 10 millioner stoler – det synes jeg vi skal være stolte av! Norge kan skilte med langt færre møbeldesignklassikere enn for eksempel Danmark. Vi har jo nesten ingen! Tipper danskene nærmest tror tripp trapp-stolen er dansk. Uansett, stolen ble lansert i 1972 og er designet av Peter Opsvik. Den funksjonelle stolen, som var Stokkes første barneprodukt, var unik på markedet da den kom ettersom den sikret de små en likeverdig plass ved spisebordet samtidig som den lot barna vokse med stolen.

Faktisk tåler en tripp trapp-stol opptil 85 kg. Vi satt alle, store og små, på hver vår under afternoon tea-eventet på Grand.

Vi kjøpte ny tripp trapp-stol til mini på Babyshop for noen uker siden. Jeg fant ikke stol i verken farge eller stand som jeg ønsket meg på Finn.no. Konkluderte med at dette er et møbel vi skal ha lenge. Brukte mine 10% velkommen i Babyshop-klubben-rabatt og gikk for fargen Hazy Grey. Det tok litt tid før lille B skulle trives i nyfødtsetet sitt (som vi har fått låne), men nå koser han seg der under en fargerik rangle, som gjør at det går an å få spist et helt måltid selv om han er våken.

I forbindelse med 10 millioner solgte stoler har Stokke laget to limited edition-versjoner av den ikoniske stolen. En svart med meralldetaljer i rosegull og en i hvitmalt eik med metallstenger i sølv. Det rakk jeg ikke å få nyss i før jeg kjøpte vår stol. Heldigvis synes jeg den vi har er så fin uansett, at jeg overlever.  Her er de to spesialversjonene – ganske så lekre!Lagre

Lagre