This inspires me; They all hate us

fd5320d98f3d9a589f8510eb18bb3cff

0c0fef5d5ec786d2ea586d8718e6c59c

Disse damene har inspirert meg i mange år, både via deres blogg og personlige Instagram. De er bestevenninner, fra Australia, og driver nettdestinasjonen «They all hate us». Siden består av shoppingmuligheter på både klær, tech og beauty, i tillegg til et titalls timer med scrollemuligheter på inspirasjonsfronten. Dette oser av ekte girlpower, og disse damene har virkelig fått det til. Jeg digger det. Og jeg lar meg rive med!

De har begge en helt egen unik måte å sette sammen antrekk, og samler også sammen bilder av kvinner fra hele verden som er like flinke på den fronten! Om hverdagsknekken inntar og du trenger litt inspirasjonspåfyll så anbefaler jeg uten tvil å stikke innom her, og ta litt del av deres vidunderlige lille univers av alt som er viktig her i livet; klær, sminke, vesker, reise og sko.. hehe.

Sjekk de ut HER!