GLØD TIL HUDEN

estee lauderestee lauder2

Det er ingenting som slår fredagsfølelsen og at det snart er helg. Det blir nok ikke altfor mange festligheter, men vi skal på en hyggelig parmiddag og det gleder jeg meg til. Noen uker med lite søvn, og hektiske dager har satt sitt preg på ansiktet. Jeg fikk prøve ut dette serumet fra Estèe Lauder for en stund siden, og har blitt frelst. Det heter Global Anti-Aging Wake Up Balm. Og er det akkurat noe en sliten mamma trenger så er det en wake-up balm. Den har blitt fast innvetar i vesken, og jeg bruker den på kvelden men også som en liten quick-fix over makeup utover dagen. I denne tørre høsttiden føler jeg at huden generelt blir ekstra tørr, og dette serumet inneholder masse fukt. I tillegg gir det en veldig fin glød til huden.

I samarbeid med Estée Lauder har jeg nå fått lov til å la en av dere fine lesere få muligheten til å vinne Revitalizing Supreme+ ansiktskrem. Del ditt hemmelige triks på hva som gjør at du ser ditt fulle potensiale på min instagramprofil @linelangmo.