OH -HAPPY DAY!

CTMH1 CTMH4CTMH CTMH2 CTMH3

Det er første dagen på lenge jeg kan huske jeg ikke har hatt møter eller masse på to-do listen. I dag unnet jeg meg rett og slett å ta litt fri. Først en kaffedate med en venninne (som også var snill og være barnevakt en liten stund. Tusen millioner takk -Hannah) og så var jeg på en liten hudpleietime hos Elite Klinikken på Sandvika Storsenter. De har lovet de skal få styr på huden min, og hjelpe til med pigmentflekker og ujevnheter som har kommet med graviditeten. Det er helt fantastisk å legge seg ned på en benk å bli dullet med. Jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg unnet meg det. I dag tok jeg en behandling fra Obagi som skal bygge opp huden før vi begynner med litt sterkere produkter.

Det er lenge siden jeg har vandret helt usminket rundt. Vanligvis føler jeg meg naken uten sminke, men i dag følte jeg for en gangs skyld at det var greit og at huden var fresh! Jeg gleder meg til å se resultatene når jeg får kommet ordentlig i gang med produktene.

//Kjole; CloseByMyHeart, jakke; Balenciaga, boots; Chanel