TIPS TIL FARSDAG

FARSDAG FARSDAG2

Trenger du tips til farsdagsgave?

På søndag er det farsdag og jeg elsker alt som kan feires. Jeg vet det er mange som synes det er en unødvendig merkedag, som kun er til for at butikkene skal tjene ekstra penger. Nå dreier ikke denne dagen seg kun om gaver, men heller det at man gjør litt ekstra stas på far. Man trenger ikke å legge alt for mye i det, annet enn litt ekstra oppmerksomhet, et fint kort og frokost på sengen. Da blir far glad!

Men dersom du har lyst til å attpåtil gi far en gave er det sikkert ingen som klager på det. Det vanskeligste jeg vet er å kjøpe gaver til menn. De har ofte det de trenger av elektronikk, dupeditter, dingser og bøker. Klesfronten er også ofte dekket. Flere år på rad har jeg gitt abonnement på magasiner. Det så synes jeg selv er en veldig hyggelig gave å få, og i tillegg blir mottakeren «minnet» på den hver eneste måned ett år igjennom. I år derimot går jeg for en annen liten vri. Det er tross alt begrenset hvor mange år på rad man kommer unna med å gi den samme gaven.

Her er noen fine forslag, i forskjellige priskategorier;

Zarko Perfume; Jeg elsker denne parfymen! Den lukter helt fantastisk! Det fine med denne er at den kan brukes av både menn og kvinner, og den tilpasser seg hver og en slik at ingen lukter likt. Jeg har brukt parfymen selv i en årrekke, og nå er den endelig å fåes kjøpt i Norge (jeg har funnet den på Me and my cousin på Fornebu S, Fredrik&louisa på CC vest og Månestråle på Aker Brygge så langt). Den kan mikses med andre parfymer om du vil ha en enda mer personlig duft, men alene lukter den også helt fantastisk!

Pryma Hodetelefoner; Rolls Roycen av headphones. Bare utseende og designet sier sitt. Øreklokkene er produsert i lett aliminium med detaljer i kobber og rustfritt stål, og hodebøylen er trukket i skinn og har håndsydde sømmer. I tillegg isolerer de bra mot støy. Jeg ønsker meg selv et par til jul, og det fine med disse er at de er unisex. Farsdagsgaven man selv kan tjuvlåne. 

Crystal Head; Hvilken mann liker ikke en flaske med noe godt i? Jeg har vel strengt tatt ikke lov å reklamere for alkohol, men flasken på bildet blir for tiden brukt som vannkaraffel. Det fine med denne er at den gjør seg godt fremme på bordet, og er et lite pynteobjekt i seg selv. Når den er tom kan den fint brukes som vannkaraffel eller fylles på igjen. Med andre ord, to-i-en. En dyr vodka eller en billig vannkaraffel?