Babymassasje og leggerutiner

Dette fokuserer vi på for tiden da. Deilig babymassasje som en del av kveldsstellet og innføring av faste leggerutiner. Har akkurat kjøpt meg denne boken som er full av enkle og gode tips. Den har fine illustrasjoner som viser hvordan man kan gi riktig og god babymassasje. Bodhi er 2,5 mnd nå og han har fått lett massasje før leggetid nå og da fra han var nyfødt, og han liker det! Nå som vi nærmer oss slutten av «fjerde trimester» er det på tide å øve inn noen leggrutiner og da skal massasjen bli en fast del av kveldsstellet. Jeg bruker olje uten lukt fra Estelle & Thild. I babymassasje-boken står det hvordan man kan lage sin egen naturlige massasjeolje med oljer man kjøper på helsekosten. Det får bli neste prosjekt. Jeg har så tro på babymassasje. At det er bra for barnets utvikling, og at berøring gir trygghet og et bra samspill mellom mor, far og barn. Har stor tro på massasje for voksne også. Og bare tenk, hvor deilig hadde det ikke vært med 10 minutter massasje hver kveld før leggetid. Hadde nok sovet som en baby hver natt da.