In the cookiejar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fått så mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere på oppskriftene her på bloggen, så ville dele 2 favoritter med dere; Havregryn og banan cookies samt min all time favoritt smoothie! Smoothie oppskriften kommer i morgen tidlig, så stay tuned!

Cookies

  • 2 modne bananer
  • 3 dl havregryn
  • en håndfull med pistasjnøtter

I disse cookiesene trenger du egentlig bare 2 ingredienser, men det er helt prima og adde forskjellige ting som; pistasjnøtter, valnøtter, mandler, rosiner, tranebær, gojibær… You name it! Alt funker egentlig.

Sett på stekeovnen på 170 varmegrader!

Mos bananene (prøv å kjøp ordentlig modne bananer, de er søte og gode, og gir best smak)

Bland bananene sammen med havregryn i en bolle.

I dette tilfellet brukte jeg bare pistasjnøtter i tillegg, og da hakker jeg bare nøttene før jeg putter de i blandingen! Jeg liker litt store nøttebiter, men det er jo smak og behag!

Form massen i porsjoner utover et bakebrett (i dette tilfellet ble det aliminiumsfolie på meg, men bakepapir er uten tvil best. )

Stek de midt i ovnen i ca 12/14 minutter, og VOILA! så har du supersunne cookies som er sprø på utsiden og myke inni! Nams! Helt perfekt snacks mellom slagene i en hektisk hverdag!

Enjoy!