World business forum pt. 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe jetlagged fra i går, men veldig klare for dag 1 av World Buisness forum! For en dag det har vært, og for ett opplegg! I selveste Lincoln center. Fantastisk venue.

Skal ærlig innrømme at jeg har vært veldig spent på dette, da jeg ikke har spesielt dypt forhold til noen av de vi skulle høre, men dette ble virkelig en dag som setter seg i minnet! Temaet i år er «be beta», som hovedsaklig handler om hvordan være innovativ og skape ting utenfor boksen. Både i en buisness sammenheng men også på et personlig hold. Midt i blinken! Vi har hørt foredrag fra 6 forskjellige personligheter, og jeg må si det er mye å ta innover seg etter en slik dag. Mange inntrykk, ideer og tanker fra fantastiske personer. I tillegg fikk vi servert lunch i Metropolitan opera. Føler jeg satt midt i en episode av gossip girl. Og DET kan man like

Min personlige favoritt var Amy Cuddy, som er social psychologist og professor ved Harvard. Hun snakket mye om mennesket i seg selv, hva det betyr å være «present» og hvordan du med enkle steg skal finne den indre styrken som vi alle har i oss. Hun hadde så mange keypoints som jeg kan relatere meg til i hverdagen, og som virkelig fikk meg til å tenke. Med dette å være i nuet, og ikke bare tenke på å være i nuet, eller ha tanker om å være i nuet. Hun snakket om kroppspråk og positurer. Og at enkle grep som å finne en «power positure» fremfor å gjemme deg bort kan gjøre deg sterkere som person i det daglige liv. Et quote jeg likte fra henne var «Dont fake it till you make it, fake it till you become it»!  Noe å tenke på. Veldig cool dame!

Vi avsluttet dagen med en acai bowl (ja, det var litt kaldt) fra juice generation! De har juicer, smoothier, bars og bowls. En klar favoritt når jeg besøker New york. Finnes mange av de rundt i byen. Absolutt å anbefale.

Nå er det dinner og drinks som står for tur!