LANGT HÅR IGJEN!

great lengthsEndelig! Etter en lang extensions fri periode har jeg nå endelig fått lengre hår igjen. Etter min første graviditet fikk håret mitt gjennomgå, jeg mistet en del og det ble tynnere. Jeg ville helst unngå å klippe meg kort, så extensions ble redningen.

Jeg tok en tur til flinke Ida på Eco Cult, som jeg hadde fått anbefalt. Hun forstod situasjonen min, og foreslo skånsom behandling for å ta best mulig vare på håret mitt. Hun lysnet det kun en anelse for å få et softere inntrykk. Rett og slett for at etterveksten ikke skal bli for markant. På den måten kan jeg etterhvert gå mer og mer over til min helt naturlige farge. Hun la tynne foliestriper, og noen få striper for hånd med bleking. Deretter la hun på et fargeskyll med Philip Martins 9.3+9.2 for å få fin glans og en beige/gyllen nyanse som jeg ville ha.

For at resultatet skulle se mest mulig naturlig ut brukte hun Great Lengths sine extensions i 3 forskjellige nyanser -kald blond, beige blond og en varm brun. Det fine med disse extensionsene er at de er veldig tilsvarende min egen hårtype og sklir fint inn sammen mitt eget hår. De oppførerer seg likt som mitt hår, og er superenkelt å style. 

Great Lenghts sine tape extensions kan brukes til å få litt ekstra fylde, eller til å forlenge håret. De hverken synes eller kjennes, i tillegg til at de ikke sliter på håret.

Jeg er superhappy med tykkere, og bittelitt lengre hår. Er det ikke fint?

Og til dere som leter etter en flink frisør -dyktige Ida finner dere på Eco Cult i Bygdøy Alle.