Treffsikker julegave til han og henne

Er du i beit for julegave til venninne, bror, søster, mor eller far? Da har jeg et lite tips.. En god lue, og da mener jeg skikkelig god – romslig og av typen som absolutt ikke klør, er en gave jeg våger å påstå at INGEN vil bli skuffet over å finne under treet med sitt navn på.

Og nå har flere skjønt det. Til og med norske klesprodusenter har blitt flinke til å lage fine luer. Bare se på disse to her, fra norske Wooland og Kashmina, begge i kashmir. Like fine til begge kjønn, supermyke og ikke så altfor dyre. Den fra Woolland koster 499,-, mens den fra Kashmina koster 599,-. Kashmina har til gjengjeld flere farger å velge i mellom.

Ja, ja. Dyrere enn luene du finner i kjedebutikkene, men ti ganger mykere. Og finere i passformen. Selv er jeg ganske opphengt i gode luer. Heldig for typen som på en vanlig hverdag fikk en svart en av meg. Men tilbake til poenget. Her vil jeg si du får det du betaler for. Kanskje er de akkurat så dyre at det sitter litt inne å kjøpe en til seg selv, og nettopp det gjør det til en fantastisk ting å gi i gave!

skjermbilde-2016-11-23-kl-15-50-46

skjermbilde-2016-11-23-kl-15-51-32

Foto: Bulls og produsentene