snaps from Paris

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens fineste roser finner du her på Costes!

Et aldri så lite Hello fra Paris! Her flyr tiden forbi og vi bare koser oss og nyter hvert sekund på jentetur. Finnes ikke bedre hæ? For en fantastisk vakker by, man blir jo helt forelska av alle de små hyggelige gatene hvor det yrer av mennesker, god mat og vakre bygninger. Gatene er pyntet til jul, og merker at julestemningen smyger seg på. Ikke å forakte, i og med at det tross alt snart er Desember!

Nå blir det dinner og drinks på Kong, som er en av mine desiderte favoritter her borte! Asiatisk tapas og rare drinker på sitt beste, i FANTASTISKE lokaler. Om det er noen som er like sex og singelliv fan som meg, så er det der Carrie møtte Ptrovski sin eks. Love it. Uten tvil noe å sjekke ut om dere skal til denne vidunderlige byen.