3 måneder som familie i dag

I dag er det tre måneder siden mini kom til verden. Det såkalte 4. trimester er over. Hurra for det. For det er som alle sier, ting blir lettere når det mest intense spedbarnsdtadiet er forbi. Jeg merker at Bodhi har det bedre nå, mindre vondt i lille magen sin. Dessuten har han blitt glad i faste rutiner, så nå er vi mer samstemte.

Tre måneder som liten familie. Og så er det snart jul. Den skal feires hos oss for første gang i år. Juletre, pynt og pinnekjøtt står på huskelista. Desember er alltid hektisk. Jeg som trodde permisjon og ledig tid skulle gjøre gaveinnkjøp lekende lett. Der må jeg bare tro om igjen, for Bodhi synes ikke alltid det er like stas å ligge i vognen sin mens jeg løper rundt i butikker på ulike kjøpesentre. Takk og lov for nettshopping. 

Det er bare å gjøre sitt beste for å nyte desember med lave skuldre. Klarer man det er førjulstiden er den beste!