NY ENERGI

SuperElixir2 SuperElixir SuperElixir1

Trenger du mer energi i hverdagen?

Jeg er bare nødt til å tipse om Elle McPhersons SuperElixir som jeg har blitt helt frelst av. Jeg merker at ammingen tapper meg for mye energi, og med en aktiv hverdag i tillegg til en aktiv 3,5 åring trenger jeg et ekstra boost. Jeg har prøvd meg gjennom diverse sunne pulvere, og selv om de mange er veldig effektive så merker jeg at jeg ikke alltid klarer å få i meg alt. Og mange er rett for slett for rensende og skal ikke kombineres med amming. Det er en ting å vite hva man burde putte i seg, men det er en annen ting å faktisk gjennomføre det. Jeg er en av de! Joda, jeg vet jeg burde drikke sitronvann når jeg står opp, men kaffemaskinen roper navnet mitt.

Jeg leste om dette pulveret, og tenkte at dette var noe jeg burde prøve. Jeg lette land og strand, og helt tilfeldig kom jeg over det på Elite Klinikken på Sandvika Storsenter. Jeg har vært flink siden, og har tatt to skjeer i et glass vann eller en smoothie hver morgen (selvfølgelig før morgenkaffen). Etter en måned merker jeg stor forskjell, og jeg har ikke vært syk en eneste dag og har mye mer energi.

Jeg kan ikke love at du blir seende ut som Elle McPherson, selv om jeg lever i trua.