KLAR FOR JULEBORD

julebord julebord2 julebord3 julebord1 julebord4

Er du klar til årets julebord?

Jeg skulle gjerne sagt at det jeg er klar, men dessverre er jeg en siste liten person som alltid finner ut hva jeg skal ha på meg ti minutter før jeg må dra. Jeg har noen kjoler hengende i skapet, som alltid duger, og med svarte strømper og hæler slår det sjeldent feil. Et nytt tilskudd er denne fine blondekjolen fra Ganni (kjøpt på Me and my Cousin på Fornebu S). Jeg har tilsvarende variant fra i sommer, som jeg strengt tatt bodde i. Den er løs over magen (så da er det plass til masse ribbe og pinnekjøtt) og passe kort. I tillegg har den lange armer. Jeg elsker korte kjoler med lange armer. Øredobbene er et par år gamle, men kjedebutikkene har mange tilsvarende som gir den lille partyeffekten.

I år er jeg ihvertfall nogenlunde klar. Nå krysser jeg fingrene for friske barn og at lillemann tar flaske. Det får gå som det går, og må jeg holde meg hjemme er det viktigere ting her i livet enn en liten fest. Men jeg merker at det er på tide å komme seg ut litt og å være sosial. Takket være verdens beste barnevakter så satser jeg ihvertfall på at denne kjolen får svingt seg litt. Og gullskoene -er de ikke fine?

//kjole; Ganni (Me and My Cousin, Fornebu S), øredobber; BikBok, veske; Helmer, sko; Stine Goya