Morgenstund har jul i munn

Samboeren er ikke like opptatt av førjulshygge som meg. Så nå i desember ser jeg mitt snitt om morgenen, når Bodhi og jeg står opp tidlig, til å lage julestemning i heimen. Egentlig skjedde det ganske tilfeldig i morges, men koselig var det. 

Bodhi hadde på seg julepysjen sin for første gang, julemusikk på anlegget, opp av esken med «juleeffekter» kom Diptyque-lyset jeg kjøpte i fjor som lukter granbar, og på hylla står en fin juleblomst jeg fikk av en venninne i uken som var. 

På fredag holdt et vennepar sin årlige julequiz-kveld og i går var jeg i konserthuset og så Sissel Kyrkjebø synge julen inn. Med andre ord var det denne helgen jeg skulle komme i julestemning. 

Nå gjenstår bare gaveinnkjøp. I fjor var jeg så tidlig ute, hittil i år har jeg ikke kjøpt en en eneste gave.