Milkshake Monday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen hemmelighet at jeg er over middels glad i sjokolade, og for ikke å snakke om sjokolademelk! Bestemte meg for å prøve meg på en milkshake, som både er sunn, tykk og med masse smak og proteiner. Perfekt til frokost eller etter trening. Jeg fant hovedsaklig oppskriften her, men gjorde den litt om til min egen. (JA, jeg vet den ser litt vell grønn ut på bildet, men i virkeligheten så den ut som ekte sjokolade).

Sjokolade og mandel milkshake:

*1 neve mandler

*3 dadler

*100 g grønne soyabønner

*1-1/2 ss kakaopulver

*2-3 dl melk

Isbiter.

Det hele er svært enkelt. Miks alt i blenderen din på høy intensitet, til alt blir en masse, deretter kan du spe på mer melk om du måtte ønske det. Jeg liker når den er litt tykk, men det er jo smak og behag. Deretter topp med det du måtte ønske (ingen must). Gojibær, kakaonibs, mandler, eller kokosflak er veldig godt oppå.