NY HUD

ZOZO1Jeg har lenge tenkt at jeg burde ta et grep på huden min, og selv om den stort sett har sett grei ut synes jeg at jeg mangler den ekstra gløden. Jeg har også fått mye pigmentering etter to graviditeter.

Jeg har tidligere vært flink til å ta noen skippertak før både sommersesongen og julebordssesongen, men i det lange løp er det hverdagsrutinene som er det viktigste. Da jeg var innom Elite Klinikken for å kjøpe super Elixir fikk jeg samtidig anbefalt og skreddersydd et hudpleie program fra ZO Skin Health av flinke Dorthe.

Hun ville fokusere på sunn hudhelse og bygge opp huden min, før vi skal gå kraftigere til verks etter jul. Jeg har flere venninner som har gått gjennom tilsvarene programmer og fått superfine resultater. Jeg merker allerede at huden min har blitt mye finere på kun en måned.

Jeg vet det er mange som også sliter med pigmentering etter graviditeter og hvem vil vel ikke ha mer glød? Tenkte derfor å dele programmet mitt med dere, så skal jeg love å komme med en statusrapport underveis.

ZO2ZO3Morgen:

ZO Offects Hydrating Cleanser

ZO Offects Exfoliating Polish

ZO Olluminate Intense Eye Repair

ZO Essential Daily Power Defense

ZO Oclipse Sunscreen SPF30

Kveld:

ZO Offects Hydrating Cleanser

ZO Offects TE-Pads

ZO Essential Growth Factor Serum Plus

ZO Olluminate Intense Eye Repair

ZO4