Å jul med din glede sarru?

julecollage

Da var det julebordsesong igjen da! Og det er jo ikke annet enn å elske det, eller?

Det er 2 ting jeg sier hvert år når det kommer til antrekk i denne festlige sesongen. Det er at jeg skal skaffe meg et par røde sko, og at jeg skal gå med jumpsuit. Jeg har hvert år en slags visjon om begge deler, men kommer aldri så langt. Synes jumpsuit er så veldig fint på alle andre, og jeg skulle så inderlig ønske at jeg fant en jumpsuit som innfrir alle mine herrens krav. Og den har jeg enedelig nå funnet, og bestilt.. fra ingen ringere enn Reformation. Et merke jeg elsker, og tidligere har hatt supre erfaringer med på kjolefronten. I tillegg så er jeg keen på å prøve å være litt gøyal på sminkefronten, litt glitter og stas, siden det er jul. Kanskje til og med litt stjerner rundt øynene? Go crazy. Vi får nå se.

DA håper jeg bare denne sorte drømmen kommer i tide til årets happenings… hvis ikke, får jeg prøve igjen til neste år si!

Jumpsuit; Reformation, Sko; Jimmy Choo, Veske; YSL