SISTE INNSPURT

Det nærmer seg jul, og hvert eneste år kommer julaften fortere enn forventet. I år bestemte jeg meg for å være tidlig ute med gaver og alt annet som skal ordnes til jul. Men i år som i fjor, så ble det ikke slik.

Familien har vært syke på rundgang, så alle planer om å være godt forberedt har dessverre gått i vasken. Takket være kolonial har jeg fått handlet inn til juleselskaper, og jeg innrømmer det -jeg føler meg som verdens største latsabb som får matvarene rett på døren. Men, det har vært min redning når jeg har vært alene hjemme med to barn og ikke har kommet meg i butikken. Sånn! Det var litt gratisreklame til Kolonial.

Nå ser det endelig ut som familien begynner å bli frisk igjen, og vi har rullet rundt for å gjøre noen ærender. Og det i finfin ny vogn fra Stokke, som jeg har blitt stolt ambassadør for. Jeg er helfrelst over Stokke sine produkter og hvor praktisk og funksjonelt alt er. Et bilsete med en sovende baby som kan klikkes rett på understellet til vognen. Hvor genialt er ikke det? Jeg vil jo ikke vekke lillemann når han sover, og han sover også fryktelig godt i en deilig sovepose i den nye vognen sin.