Fresh til årets julebord

Huden er ekstra gusten på vinteren og med alt av julebord og festligheter som står for tur føler ihvertfall jeg at jeg trenger en liten quick fix. Jentene sitt julebord står for tur, og da er det alltid hyggelig å se litt fresh og opplagt ut. Jeg er så utrolig fornøyd med utviklingen på huden min etter jeg begynte med ZO sine produkter, og jeg kan se at huden min ser mye sunnere ut.

Jeg var en tur innom Elite Klinikken og fikk teste ut ZO sin Stimulating Peel for å booste huden litt ekstra. Det er en lett syrebehandling som øker cellefornyelsen og skal bekjempe linjer og rynker, og i tillegg gi ekstra glød. Jeg sier bare -Hei, glød!

Jeg glødet både innvendig og utvendig etter behandlingen. Herregud så deilig det er å ligge på en benk å bli dullet med. Dorthe er superdyktig!

Nå skal finstasen på, og jeg gleder meg til å møte alle jentene igjen.