Rosie Huntington, ELLE Korea

rosie-huntington-whiteley-elle-korea-2016-editorial06

rosie-huntington-whiteley-elle-korea-2016-editorial03

rosie-huntington-whiteley-elle-korea-2016-editorial08

rosie-huntington-whiteley-elle-korea-2016-editorial09

Asså, har du sett noe så fett? Jeg ELSKER denne editorialen av Rosie Huntington for ELLE korea. Hun har på seg klær fra Burberry, og snakk om å gi Burberry et realt facelift? Dette med stilikon har jeg alltid synes vært litt teit. Man blir inspirert her og der, og man har liksom ikke bare et stilikon her i værda. MEN, med det sagt, så må jeg si, om jeg skulle velge en dame jeg skulle skiftet klesskap med, så er det ingen tvil om at dette er henne. Ikke minst er hun definitivt en av de vakreste damene jeg vet. Hun gir meg lyst til å klippe håret, og kjøpe meg en dyr lip plumper. (les; nei, Julie)!

Enjoy hele serien her; http://www.fashiongonerogue.com/rosie-huntington-whiteley-burberry-elle-korea/

xx