Godt nytt år! 

Så skulle man begynne å skrive 2017 bak en hver dato. Føles bra. Ny frisk, blanke ark og så mange fargestifter man kan ønske seg. Har jeg noen nyttårsforsetter? Spørsmålet dukket opp rundt middagsbordet på nyttårsaften og til frokost nyttårsmorgen. Nei, egentlig ikke, var svaret jeg ga. Det føles så utdatert det der med trening, sunn mat og å skulle være mer økonomisk. Det er jo ikke det, det ligger der bak i hjernebarken nokså konstant hos meg. Men mål er fint å ha, mål for 2017. De kan man jo nå stykkevis og delt om man ikke når alle helt. Her er noen av mine mål for det nye året. 

Jeg vil være mest mulig ute i frisk luft. 

Jeg vil øve på å være mer tålmodig. 

Jeg vil sove nok til å holde hodet klart.

Jeg vil lese flere bøker. 

Jeg vil gjøre flere ting med hendene mine. 

Jeg vil være en bra mamma og kjæreste. 

Jeg vil leve mer her og nå. 

Jeg vil kjøpe færre ting. 

Jeg vil lytte mer. 

Jeg vil puste med magen.

Jeg vil få med meg flest mulig soloppganger, solnedganger, nymåner og fullmåner.

Jeg vil lære nye ting. 

Jeg vil nyte resten av mammapermen, så jobbe hardt når jeg er tilbake på kontoret.

Og så vil jeg tusen ting til, men jeg avslutter her. 

Bildet er fra en lang tur vi gikk i romjulen. Det er det det går i om dagen, lange trilleturer. Og jeg er så glad for at solen har snudd, at det endelig er minusgrader og mye klarvær. 

Håper dere alle har en fin start på det nye året.