ÅRET SOM GIKK

Nytt år og nye muligheter. Selv om jeg ikke har noen nyttårsforsetter er det alltid noen små ting som man vil forbedre eller vil endre på. Det viktigste for meg er å sette meg realistiske mål, for legger jeg listen for høyt kommer jeg aldri til å klare å gjennomføre.

Jeg skal fortsette å tilbringe masse kvalitetstid med familie og venner, jeg skal komme i gang med trening igjen, jeg skal begynne å legge meg tidligere (noe jeg aldri kommer til å klare!), jeg skal bli flinkere til å rydde og jeg skal trappe ned på smågodtet (noe jeg heller aldri kommer til å klare!). Jeg vil reise mer, og i 2017 står det allerede fire spennende reisemål på agendaen.

Og sist men ikke minst -jeg skal roe ned, og nyte at jeg faktisk er i mammaperm, selv om jeg vet det kommer til å bli vanskelig.

Når jeg tenker tilbake på 2016, så var det et innholdsrikt år, men mest av alt så følte jeg meg gravid. Veldig gravid. Den 10 august er nok den dagen jeg husker best, da lille Orion kom til verden. Plutselig var jeg 2 barns mamma, og verdens lykkeligste. Jeg føler nok jeg er i mammaboblen enda, selv om når jeg ser tilbake så fikk jeg likevel gjort utrolig mye gøy og hadde mange spennende prosjekter i 2016.

Jeg var på ferietur til Gran Canaria med familien.

KIMONO

Jeg bodde i denimshorts.

DENIMDENIM1RED5

DSC07316-840x560Jeg jobbet med mange spennende prosjekter med Tone, og AG.

mardouanddean4

Jeg var på jobb og ferietur i Frankrike, og lagde katalog for Close to my heart. IMG_2325

Olivia og jeg var på reise. 914D9D98-A7B6-4EFA-8C58-A5FFB5F72F50TIRSDAG

Jeg var mye sammen med Janka, og vi nøt solen på Operataket.

BABYONBOARD1

Magen tittet frem.

IROKJOLE6HVERDAGSLYKKE

Jeg var lykkelig.

FullSizeRender-6

Jeg var på sommerfester med gravidemage og høye hæler. En dårlig kombinasjon..he he..

CS5

Vi bodde i sommerhuset i Sandefjord store deler av sommeren.

Mustard1

Magen ble enda større.

RiccoveroSS17-9351

Min første visning en uke etter fødselen.

Skjermbilde 2016-08-22 kl. 10.42.15

Jeg var på Kamille sitt cover og hadde hjemme-hos reportasje i bladet.

IMG_5777

Stolt storesøster på trilletur.

Babygym2

Lille snille Orion ble plutselig en måned gammel.

RosaGanni

Jeg gikk mye i rosa.

PRAOPLAGE2

Vi var på høstferie i Frankrike, og nøt de siste stranddagene.

LeClub551Oransjeskjerf2

Jeg ble ambassadør for kirkens bymisjon, og oppfordret alle til å strikke oransje skjerf. Og vi klarte målet vårt, og 10 000 skjerf ble strikket av frivillige!

IMG_7199

Vi tok bilder til strikkeboken.

IMG_7209

Og Olivia var selvfølgelig med.

Gestuz6

 

Close2My

Jeg  nøt høsten på Beitostølen.

IdaBjorvik_Kashmina__MG_7444

Vi tok bilder til Kashmina kolleksjonen min.

FullSizeRender-10

…og hadde lansering med masse fine folk.

IMG_5734

Jeg ble fin på håret hos EcoCult.

Stokke2

Trøtt mamma, og lille Orion var på Sverigetur.

ZO4

Jeg begynte med nye hudrutiner, og fikk satt opp program hos Elite Klinikken.

Stokkevogn1

Jeg trillet og trillet.

IdaBjorvik_Kashmina__MG_7811

Kashmina kolleksjonen min kom i butikk og på nett.

JJulebord

…og avsluttet året med julebord med jentene, og julefeiring med familien.