THE BREAKFAST DIARIES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Havregrynsuflee med varme bær.

Acaibowl toppet med banan, havregryn og gojibær. Laget på acaibær, jordbær, mandler og litt honning.

Smoothie: Blåbær, bringebær, banan, mandelmelk, maple sirup, kokos og chiafrø.

Nutella calzone. Desverre ikke jeg som spiste den, men den måtte med. SE PÅ DEN!

Havregryn på mandelmelk toppet med bær og epler.

Note to self: lage hjemmelaget granola!

Chia bowl toppet med bær, dadler, cacao nibs.

Glutenfrie lapper med kokos og cacaonibs + sirup!

Min nye favorittjuice. Rødbete, pære, eple, ananas og sitron. NAM!

Nytt år, og man er kanskje litt matlei etter julen? Jeg tenkte jeg skulle dele litt frokostinspirasjon med dere fra turen vår. Det trengs sårt når kulda og mørket her hjemme ikke gir deg så fryktelig mye mer enn lysten til å ligge under dynen om morgenen! Frokost er og blir det beste jeg vet, og jeg har lyst å bli enda flinkere å lage mer varierte alternativer fremover. Det sies jo at frokost er det viktigste måltidet, noe jeg er 120% enig i!  Enjoy 🙂