Havregrøt med søtpotet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Hørtes kulere ut på engelsk merker jeg. Veldig nam var det hvertfall! Og kjempe enkelt! En helt genial måte å sprite opp den gamle gode havregrynsgrøten – som jeg merker at jeg kan bli litt fort lei av.

Du trenger:

  • 1 kopp med havregryn
  • 1 liten søtpotet
  • 1 liten teskje kanel
  • Honning
  • Noen dråper vaniljeekstrakt
  • Granola

Jeg starter med å skrelle søtpoteten, kutte den i små biter og koke den. Når den begynner å bli myk setter jeg på vannet til havregryn. Når søtpoteten er blitt helt myk moser jeg den godt med en gaffel. Når havregrynene begynner bli ferdig tilsetter jeg søtpotetmosen her, og adder både kanel, honning og vaniljeekstrakt. Smak det til som du ønsker. Jeg spiste den sammen med en granola jeg kjøpte på St.Barths med maple syrup og nøtter, men er sikker på at man kan toppe med det aller meste, eller bare ha den sånn den er.