LAKKSKJØRTET PÅ BUDSJETT

Lakk har vært en av sesongens store trender, og for mange er det nok et materiale de ikke hadde sett for seg at de kom til å ha hengende i garderoben. Det er likevel utrolig hva man kan bli vant til når man har sett det nok ganger. Som så ofte ellers når man hiver seg på en trend kan det være lurt å holde resten av looken litt mer safe. Ett lakkplagg av gangen kan være en grei tommelfingerregel.

Jeg har funnet et smalt lakkskjørt som er perfekt for deg som vil oppdatere garderoben uten å gå helt «bondage». Bonusen med dette skjørtet fra H&M er at du kan sikre deg stilen uten å tømme lommeboken. Det er jo sånn at trender kommer og går, og det er dessverre lett å hive seg på og kjøpe et par veldig dyre plagg som er utdatert ikke lenge etterpå. Det slipper du med dette skjørtet.

Jeg har funnet tre fine måter å style det på:

På jobb:

Lakk og jobb hører kanskje ikke sammen for de fleste av oss, men toner du det ned og styler det med en blazer, en enkel skjorte eller en svart høyhalser, svarte tette strømper og ankelskoletter.

I hverdagen:

Lakk sammen med grov strikk er utrolig fint. Jeg liker ofte å kombinere skinn og strikk, så dette kommer til å bli en sikker vinner for meg i permisjonstiden. Bruk gjerne tette strømper og boots (eller sneakers) til.

På fest:

Lakkskjørtet kan muligens bli litt klamt på fest dersom det blir mye dansing, men med en nedtonet tskjorte og høye støveletter blir man festfin.

Dersom et enkelt skjørt blir for kjedelig for deg – og du vil ta stilen enda mer ut – er det faktisk ikke så dumt å ta en kikk på de litt mer «avanserte» nettbutikkene – for eksempel hos ManIllusion. Her kan du finne kule lakkbukser og lårhøye støvletter i lakk.

Patent+leather+pencil+skirt+for+workstella-mccartney-black-faux-patent-leather-front-skirt-product-1-1388964-484369026lisa-rvd-guess-

Source; Lisa, PracticallyFashion, lyst