Fornebu-mila

Ingenting gjør meg mer glad for tiden enn å våkne til blå himmel og sol. Spredt ut mellom tåkete og grå dager dukker de opp, disse perfekte turdagene. Jeg triller egentlig uansett vær, men jeg nyter ikke like mye alle dager. 

Her i suburbia er det fint å gå tur. Venninnen min har døpt runden min, som hun av og til blir med på, til Fornebu-mila. Runden er strengt tatt på rett under 8 km, men jeg liker kallenavnet. Det klinger bra. 

For litt siden ble jeg kontaktet av et PR-byrå som lurte på om jeg ville teste et par tursko fra det svenske merket Icebug. Det er ikke så ofte jeg sier ja til sånne henvendelser. Men som turglad småbarnsmor i mammaperm var det lett å se seg selv som en egnet testperson.

Denne gangen var altså forespørselen relevant nok til at jeg sa ja. Kvelden før jeg mottok mailen fra Icebug, hadde jeg sittet på nett og sett etter joggesko til å bruke på tur, uten å finne noe. Bonusen med paret jeg skulle få teste var at de kom med eget sett brodder som sitter som støpt på skomodellen. Ikke dumt, ikke dumt. Fornebu-mila byr nemlig både på sti og vei. Ruta går i tillegg langs vannet og har en del glatte partier. 

Første gang jeg gikk med skoene glemte jeg broddene, men nå har jeg testet både sko og brodder skikkelig, og de gjør jobben. Og mer enn som så. Jeg har ikke en gang hatt antydning til gnagsår. Lette og myke på foten, og med litt ekstra god plass rundt tærne, er føttene mine både glade og takknemlige.  

Så er du på utkikk etter gode tursko, kan jeg etter gjentatt bruk på Fornebu-mila helt oppriktig gå god for disse. Modellen heter NOW4 BUGweb RB9X. 

God tur!


Skoparet jeg har på meg ble gitt/sponset til testing.