MINNIE MUS

Husker dere nyttårforsettet mitt? Det om å ta roligere dager.

Det har jeg dessverre brutt.

Denne uken var så og si «tom», men så ble det jaggu bilder til et magasin oppslag, barselstreff, lansering av nytt garn i samarbeid med Dale (mer om det), nye design på Kashmina by Line Langmo (her), bursdag i barnehagen, Disney on Ice (gleder meg), noen treningsdater (jupp, jeg trenger noen som drar meg på trening! Takk Cecilie), gave og interiørmesse på Lillestrøm, Costume Awards og svigermor sin bursdagsfeiring. Plutselig var uken full.

Planen var egentlig å blogge, gå lange turer med Orion og legge ut halve klesskapet på Tise (jeg har endelig kommet meg dit). De lange morgenturene med Orion er fortsatt topp prioritert, og fra 16-19 er det kun familie i fokus. Hvor rynkete og grå jeg blir om noen uker det gjenstår og se, men jeg har i alle fall begynt å drikke en liten magisk shot hver morgen, som jeg håper gir resultater. Mer om det i morgen.

I dag bestemte vi oss for Minniemusører a la Olivia på 3,5 år. Det var gøy på shoot, men jeg må innrømme at jeg fikk noen rare blikk i matbutikken isted. I og med jeg hoppet til køys 02.30 i natt for å ferdigstrikke en genser, og stod opp klokken 06.00 i dag tidlig velger jeg å tro at blikkene var fordi det så ut som jeg gikk i transe og ikke fordi jeg hadde morsomme Minnie ører. Det var ihvertfall en som synes jeg var superkul da jeg hentet henne i barnehagen!

jakke; Match/Marie Philippe, bukse; rag&bone (meandmycousin Fornebu), tskjorte; Gina Tricot, sko; SheIn.