NY HUD INNENIFRA

Jeg er over middels interessert i hud og hudhelse. I går nevnte jeg at jeg hadde begynt å ta en magisk liten shot hver morgen, som jeg virkelig håper gir resultater.

Jo eldre jeg blir jo mer boost føler jeg huden trenger. Det er heller ingen hemmelighet at det skjer en større endring etter barn og lite søvn. Jeg har alltid tenkt at jeg, med bollekinn, kommer til å få lite rynker, men der tok jeg dessverre feil. Jeg merker allerede at spensten har begynt å forsvinne, og hudpleierutiner og sunt kosthold er enda viktigere nå enn før. ZO serien har virkelig begynt å gi resultater, men det er også mye som kan påvirkes innenifra.

De fleste har sikkert hørt om kollagen. Kollagen er en komponent i hudens bindevev som er den viktigste enkeltårsaken til at huden bevarer spenst og elastisitet. Det gjør enkelt og greit at huden ser ung, stram og frisk ut. Opp til 80% av tørrstoffene i huden er kollagen i ung alder. I 30 årene begynner kollagennivået i huden og synke med 1-2% i året.

Jeg har brukt kremer som inneholder kollagen, og vet at dette fungerer på meg. Da jeg fikk tilbudet om å prøve OsloSkinLab sin “The Solution” måtte jeg si ja. Dette er et pulver som gjør at man kan få kollagen innenifra, og de har fått utrolig bra tilbakemeldinger fra de som har testet produktet. Jeg må si jeg gleder meg veldig til å se resultatene, og er veldig spent på om det fungerer slik jeg håper.

I og med kollagenen kommer innenfra hjelper det også på hudstrukturen på resten av kroppen. Kanskje jeg en gang for alle kan trappe ned på bruken av bodylotion på resten av kroppen. Jeg er nemlig en av de som bruker en halv tube etter hver dusj.