SUPPEMANDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mandag, og man trenger litt varme i sjela? Denne  suppen er da perfekt!

Den er i grunn ganske så enkel, og kan gjøres litt ulikt, i forhold til hvilke krydder du velger, og mengden med råvarer.

Du trenger:

  • 1 mango
  • 2 gulrøtter
  • 2,5 dl kokosmelk
  • 7 dl vann
  • Hvitløk (jeg bruker 2 fedd)
  • Paprikakrydder, salt/pepper og koriander
  • 3 teskjeer salsa

Kok opp 5 dl vann sammen med hvitløk, salsa og krydder. Skjær opp mango og gulrøtter i små biter, og tilsett dette i kokende vann. Deretter er det bare å koke vannet inntil gulrøttene er møre og fine, og adde kokosmelken. Deretter kjører jeg den en god runde i foodprocessor, til den får en jevn konsistens (eller ujevn om du liker det). Jeg heller deretter suppen tilbake i kjelen, og smaker til med litt mer krydder og tilsetter siste deler av vannet.  Jeg tilsatte revet fersk kylling og sukkererter på toppen, men suppen kan fint holdes vegetar, eller ha feks scampi som garnityr isteden.

BON APETIT!