DETTE BOR JEG I

IdaBjorvik_Kashmina__MG_7778IdaBjorvik_Kashmina__MG_7772

Dette er favorittantrekket for tiden, både ute og inne. Like behagelig som å gå med joggebukse, men så mye finere. Variasjonsmulighetene er mange, og har jeg hjemmekontor hender det jeg faktisk loffer rundt i jakken med et belte i livet, og bruker den som en morgenkåpe. Kjolen er like fin med en longsleeve under, eller med bare armer.

Samarbeidet mitt med Kashmina har vært utrolig morsomt og lærerikt, og jeg kan røpe at noen av plaggene også blir lansert i nye farger. Gled dere! I tillegg kommer det også noe veldig fint som jeg gleder meg til å vise dere!

Jeg har fått lov å gi alle dere fine lesere 40% på Kashmina by Line Langmo frem til fredag. Både på kjolen og på kåpen. Løp og kjøp sier nå jeg!

Kolleksjonen finner du HER.

Rabattkode; KASHMINA BY LINE LANGMO