Et hett (og lett) tips! 

I ti år har jeg hatt min trofaste baderomsvenninne, men for en liten stund siden begynte hun å skrante. Reisehårføneren fra GHD fikk jeg i gave rundt 2006, og den har vært min favoritt siden. Og grunnen til det er enkel. Den er så LETT (!) og så føner den så effektivt fordet. 

Jeg har langt hår og føner det både med hodet opp ned og av og til med børste for å unngå fjoner i lengdene.  Jeg kan ikke fordra en føner som kjennes tung i hånden. Så når jeg har vært på besøk hos venninner eller familie og fått låne føner av den store, klassiske typen har jeg savnet min nette, lille reisehårføner (som jeg jo burde ha pakket med meg). 

Etter ti år med flittig bruk er det ikke så rart at livet ebber ut av den gamle føneren min. Jeg teipet det slitne håndtaket og ignorerte støvet i motoren, som gjør at den gløder, en lang stund, men nå har jeg kjøpt meg ny. Tiden var inne for det. Da jeg plutselig så den var på tilbud på i en av disse norske skjønnhetsnettbutikkene slo jeg til. Kostet vel rundt 500 kr. Varer denne i ti nye år skal jeg si meg godt fornøyd med kjøpet. 

Tipset er altså, hvis du trenger ny føner, at denne reisehårføneren gjør jobben i hverdagen, samtidig som den er superlett å manøvrere. Bare et lite tips altså, i kategorien «enklere liv» om du vil. Ikke spons. Ikke reklame. Føyer til at det sikkert finnes andre reisehårfønere som er like gode, men nå er det denne jeg har testet og sverget til i ti år.