Lifesaver på flyreisen

Som noen av dere kanskje allerede har fått med dere på instagram har jeg tatt turen til LA. Det er både jobb og morro som står på agendaen. Når jeg har vært i LA tidligere har jeg alltid mellomlandet, men denne gangen fløy vi direkte, noe som var utrolig deilig. Ihvertfall med en liten en på 6 måneder som fort sovner på flyet. Det er en lang flyreise -ingen tvil om det!

Jeg må bare tipse dere om verdens beste fuktighetsgivende ampuller som jeg sverger til hver gang jeg skal ut å fly (og også ellers når huden trenger en boost). ZO produktene som jeg bruker er selvfølgelig med i kofferten, men jeg er inne i en prosess der huden fornyes og kan føles ekstra tørr (noe som i og for seg er veldig bra for da virker produktene slik de skal. Mer om det senere).

Jeg har hatt det som fast rituale ganske mange år nå -at jeg alltid tar med meg noen ampuller av Elizabeth Ardens sine Ceramide Capsules på flyreise. Jeg husker jeg fikk en boks i julegave av en venninne, som alltid hadde hatt disse som sitt favorittprodukt. Kunne ikke sagt meg mer enig. Produktet har faktisk vært på markedet i 26 år nå, men det har nå kommet en ny versjon som har enda flere gode egenskaper. Ikke bare tar de liten plass i vesken, men huden føles silkemyk og fresh, og jeg føler jeg får en skikkelig fuktighetsboost.

I tillegg passer jeg på å drikke masse vann og støttestrømpene er selvfølgelig på.