I DE BESTE HENDER

Jeg lovte dere jo en liten oppdatering på ZO-serien jeg begynte på for en stund siden (som jeg skrev om HER). Jeg har nå tatt hudpleierutinene mine ett steg videre, og har begynt med ZO produktene som skal fornye huden. Dorte og Signe på Eliteklinikken, som har satt opp programmet til meg har fortsatt mye fokus på pigmentering og en jevnere hudtone, og jeg kan allerede se store resultater. Huden føles mye mykere, og har begynt å få tilbake den etterlengtede gløden igjen. Men det er fortsatt litt igjen før vi skal si oss 100% fornøyde, og før den tid skal det skrubbes, peeles og smøres.

Jeg har blitt helt avhengig av Offects TE-padsene, og renhetsfølelsen de gir etter rens. Tror aldri jeg kan slutte å bruke disse. Jeg er helfrelst. Skrubben som jeg bruker morgen eller kveld er til dags dato den beste skrubben jeg har hatt. Små korn som eksfolierer skikkelig. Bort med gammel hud, og frem med ny og fresh hud.

I tillegg er jeg også ekstremt påpasselig med å bruke høy solfaktor, og prøver også å holde ansiktet unna solen så godt det lar seg gjøre. Nå som huden går gjennom denne prosessen er den ekstra sensibel ovenfor sterk sol.

Jeg får den beste oppfølgningen fra Elite klinikken i Sandvika, og anbefaler de på de sterkeste!