The super elixir – Welleco

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du vet følelsen når man har lyst å restarte kroppen litt? Den følelsen hadde jeg når jeg bestilte denne «mirakelkuren». Jeg merker behovet for å rense kroppen for det som føles som søppel, og våkne med ren energi og giv. Jeg er nok over middels sunn og flink med kroppen min, men den siste tiden har noe føltes litt rart. Kroppen fungerer ikke helt sånn som den skal, og jeg vet ikke helt hva det er. Jeg er vant til å kjenne kroppen min godt, men det er ikke helt tilfelle i disse dager. Jeg har lenge tatt spirulina hver dag sammen med vann, og har vært svært fornøyd med det. Det gir både mer energi, finere hud/hår, og føler enkelt og greit at jeg yter litt ekstra når jeg er flink til å ta det.

Med det sagt,  har jeg ikke helt følt at dette gir meg det jeg ønsker den siste tiden, og merker at jeg ønsker å prøve noe nytt. Trenger noe som funker. Jeg har virkelig troen på supermat, og alt det bringer med seg. Alt med måte, men min kropp har det hvertfall bedre med en liten dæsj jevnlig. Både i mat, smoothie, eller bare i kapselform.

Jeg kom over dette supplementet på Elle Ferguson sin Instagram, og ble umiddelbart interessert (ingen sjokk der). Pulveret inneholder 45 forskjellige ingredienser som både skal føre til økt immunforsvar, regulering av PH verdi, økt hud og hår kvalitet, og ikke minst mer naturlig energi. Har lest meg opp og ned i mente på forskjellige erfaringer folk har hatt på dette pulveret, og jeg må si jeg gleder meg til å se om dette funker like bra som de skal ha det til. Det som er best med det hele er at smaken slettes ikke er så værst! Den er faktisk ganske fresh! Og det gjør ting veldig mye enklere syns jeg. I motsetning til spirulina og hvetegress, som smaker… grønt. Og som kan være litt heavy på en grå Mandag morgen. Lenge leve en litt grønnere hverdag!

Will keep you posted!