DET FUNKER!

Jeg gikk trilletur med en venninne i dag. Det er ikke så lenge siden hun heller fikk barn, så vi er i ganske like stadier i livet. Naturlig nok snakker vi om vær og vind (les: barna våre). Ikke unormalt dreier samtalene seg om antall måltider, søvn, bleier, barnestell, vogner (hun var så helfrelst av Stokke vognen min, så halvparten av turen «byttet» vi baby. Hun måtte ta en test-drive, og nektet å bytte tilbake), tenner, nattesøvn (har noen ett godt råd mot baby med jetlag mottaes det med stor takk) og alt annet som man bare kan snakke med andre som er i samme livsstadie som deg.

Ferdig snakket om babyting peiler samtalen seg naturlig inn på mammating. Det er det vi liker best å snakke om!

Hva shopper man på budsjett? -voldsomt dyrt med barn, og voldsomt mye en velger å prioritere barna fremfor en selv.

Hvilken jeans er de fineste? -kroppen har forandret seg, og vi trenger jeans som ikke er for lave på livet, heller ikke for høye. Rumpa skal se fin ut, og de skal være behagelige på. (jeg har funnet min favoritt, så mer om det senere)

Hvordan unngår man å miste ammehår?

Hvordan kan man se våken og freshere ut etter to timer søvn?

Og til slutt spør hun meg. Sånn kort oppsummert. Hva er det du synes funker best for å se og føle deg hakkere freshere ut for tiden?

Jeg skulle gjerne gitt henne en magisk ikke-miste-ammehåret/unngå poser under øynene/se fresh ut kur. Det kan jeg dessverre ikke, for jeg skulle gjerne hatt den selv. Men jeg vet en ting, eller nærmere sagt 3 ting som jeg føler har gjort underverker i det siste. Jeg skulle ønske jeg kunne sette -nok søvn øverst på listen, men så heldig er jeg ikke.

Jeg må si at de nye hudrutinene som Elite klinikken har satt opp til meg, og ZO serien er helt super. Jeg føler (og ser) virkelig at produktene hjelper.

I tillegg har jeg endelig klart å komme meg på trening igjen. Noe som har stor innvirkning på kropp og sjel.

Og sist men ikke minst har jeg vært flink å drikke Collagen pulveret fra Oslo Skin Lab hver eneste dag. Jeg merker at det har hatt mye effekt på huden, både i ansiktet og på resten av kroppen. Jeg føler for en gangs skyld at jeg ikke trenger å bruke en halv kilo bodylotion etter jeg har dusjet, og huden føles mer spenstig og elastisk. En ting er ihvertfall helt sikkert og det er at jeg skal fortsette å ta min lille Collagen shot hver morgen. For min del har det gjort underverker.