NEW THIS NIGHT

Det kan fort bli en kostbar affære, når man har en liten en med jetlag. Det er sjeldent jeg hatt så stålkontroll på hva som befinner seg i de forskjellige nettbutikkene, og for min del kunne gjerne «new this week» byttet navn til «new this night». Jeg er flink til å putte i handlekurven, og liker ofte å tro at det som ligger i kurven -det henger i skapet. Det er ikke like ofte jeg gjennomfører kjøpet, og klikker orderen hjem, men når jeg titter innom handlekurven min da kan jeg bli lettere desperat når det står at «this item is not available anymore». Det har skjedd en million ganger før, og jeg lærer aldri.

Det er kanskje på tide å tenke at det er en grunn til at jeg ikke klikker det hjem der og da. Men når det plagget jeg bare måtte ha plutselig ikke er i å få tak i mer, da får jeg enda mer lyst på det. Jeg håper virkelig det er noen som kjenner seg igjen? Om ikke så er jeg den første til å innrømme et snev av galskap.

Men når det er sagt så tror jeg faktisk at jeg skal klikke disse bootsene hjem. Om jeg ikke blir møtt med en «this item is not available anymore».

Bildene er hentet fra Zara sin hjemmeside.